Ruud Kruip

Mijn motto: wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen

Ondersteuning van mijn opdrachtgevers in ruimtelijke vraagstukken met advies en interim project-procesmanagement in concept- en gebiedsontwikkeling: daar ligt mijn meerwaarde. Doel is om gecompliceerde ruimtelijke vraagstukken in de breedste zin des woords verder brengen tot haalbare, uitvoerbare projecten en kansen te verzilveren. Dat doe ik door mensen te binden, private en publieke belangen met elkaar in balans te brengen en naar oplossingen te sturen. Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.

Ik heb nadrukkelijk de aandacht voor de menselijke kant, de communicatie onderling, waarbij aandacht, respect, elkaar de ruimte geven en oprechte betrokkenheid belangrijke elementen zijn. Ik werk graag pragmatisch en kom snel tot de kern, zodat de klant niet onnodig veel tijd kwijt is, maar de ruimte krijgt om zich op andere werkzaamheden te kunnen concentreren. Een brede en tegelijkertijd diepe expertise op het gebied van ruimtelijk kapitaal, advisering, projectontwikkeling en interim management. Waar nodig helpt mijn goed onderhouden brede netwerk om andere expertise of verbindingen snel in te kunnen zetten ten bate van het project en proces.

ir. Ruud Kruip (1973)

"Ik krijg vastgelopen samenwerkingen en processen weer in beweging door sterke financiële rendementsanalyses te combineren met persoonlijke betrokkenheid, politiek/strategisch gevoel en organisatievermogen. Essentieel daarbij is om kansen in beeld te brengen en partijen een hernieuwd verlangen te laten delen. Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen."